Mixers :: Video mengtafel Pioneer SVM-1000

Video mengtafel Pioneer SVM-1000


Omschrijving:

Artiesten van over de hele wereld hebben jaren geduld geoefend, wetende dat een hoogtechnologisch audiovisueel instrument als dit weldra zou komen. Nu is het zover.

 

Stel je voor: de prijswinnende Pioneer DJM-800 mixer maar dan voor audio en video. Een intuitieve innovatie die twee rollen vervult en ontworpen werd voor gebruik met de Pioneer DVJ-1000 DVD/CD decks; de Pioneer SVM-1000 biedt DJs uitgebreide controle door geluids- en beeldelementen van hun optreden te synchroniseren. Zelfs muziek-DJs kunnen beelden toevoegen aan de muziek van de ingebouwde visualisatiefunctie van de SVM-1000. En dit allemaal zonder gebruik te hoeven maken van een aparte video mixer en een aparte geluidsmixer. En uiteraard behouden we de kwaliteit zoals we deze gewend zijn van Pioneer.

 

De Pioneer SVM-1000 is uitgerust met de gepatenteerde MVB technologie waarmee je 4 kanaals gesynchroniseerde geluid- en beeldmixing kan genereren. Deze combinatie van beeld en geluid kan je controleren met je fader of EQ sectie. Bij het switchen van beelden kan je door middel van de crossfader diverse effecten creëren zoals een FADE, WIPE en CHROMA-KEY.

 

Volledig met LCD touch panel, een indrukwekkende reeks effecten en 96 kHz/24 bit studiokwaliteit, werken de aan MIDI toekenbare Pioneer SVM-1000 functies op dezelfde manier zoals we dit gewend zijn van de DJM mixers. In het touch panel zit een AF effect gedeelte wat juist de synchronisatie mogelijk maakt van de geluids- en video-effecten. In totaal kan je voor 30 verschillende synchronisatie patronen kiezen waardoor je talloze combinatie kan maken wat betreft de samenhang tussen av en audio. Elk effect kan worden geselecteerd via een bewegende icoonknop voor een gemakkelijker visueel inzicht in het effect. Op het touch-screen kun je kiezen uit een heel arsenaal van verschillende effecten. je kunt deze toewijzen aan audio alleen, video alleen, of aan beide tegelijk. Er zijn verschillende effectenbanken, waaronder die van de Pioneer DJM-800 mixer, echo, reverb, robot, chorus, etc. het mooie van deze effecten is dat ze vertaald zijn naar beeld. een echo bijvoorbeeld brengt een soort van herhalingseffect op het beeld teweeg en bij een chorus verwateren de visuals. op de tweede bank, die voornamelijk bestaat uit video-effecten waar een vj zich op video-mixers ook van bedient: ripple, shine, block, lens, spot, radiation, cube, kaleido, twist, zoom, drop, blur, distortion. Deze zijn dan tegelijkertijd toepasbaar op het geluid.

 

Op de picturebank van de Pioneer SVM-1000 kun je ook een achttal jpegs opslaan. handig als je het gezicht van de dj of de flyer van die avond regelmatig wilt laten terug keren. Dat kan trouwens ook met de tekstbank, waarop je zes teksten kunt bewaren. je kunt hiervoor kiezen uit acht verschillende fonts.

Reserveer dit product. info@swing.be

Prijs: 165,29 Excl. BTW — 200,00 Incl. BTW